Акумулаторна ножица ClassicCut 8890 Gardena

Акумулаторна ножица ClassicCut 8890 Gardena

8890

163,00 лв

Add to cart

30 other products in the same category:

More info

С Комплекта Акумулаторни ножици за трева GARDENA ClassicCut можете удобно да подрязвате краищата на тревната площ без кабел и без навеждане. Атрактивният комплект включва Телескопична въртяща се дръжка, която позволява рязане от изправено положение. Колелата осигуряват лесно направляване върху трева. Благодарение на високопродуктивната, лесна за поддръжка литиево-йонна батерия можете да работите интензивно и лесно. Светодиодният индикатор за нивото на зареждане на батерията дава постоянна информация за оставащото време за работа и веднага показва, кога батерията трябва да бъде заредена. Качествените ножове са прецизно шлифовани и с незалепващо покритие. Те могат да бъдат сменяни без инструменти; това се прави особено лесно, бързо и безопасно. Акумулаторните ножици включват зарядно устройство и предпазител за ножа, за безопасно съхранение. Без въртящата се дръжка, която може лесно да бъде отделена посредством безжична връзка, ножиците за трева стават идеални за оформяне на малки храсти като чемшир. Благодарение на ергономичната ръкохватка Акумулаторните ножици за трева прилягат добре в ръката, а мощната им работа постига отлични резултати. Многофункционалният инструмент за Вашата градина!

Приятна работа - без навеждане

Благодарение на Телескопичната въртяща се дръжка е възможна ергономична и удобна работа в изправено положение.

Високопроизводителна акумулаторна технология

Мощните литиево-йонни акумулаторни батерии са високопродуктивни, лесни за поддръжка, без "memory effect" и лесно могат да бъдат презареждани по всяко време.

Индикатор за нивото на зареждане

Светодиоден дисплей дава информация за нивото на зареждане и показва, кога батерията се нуждае от презареждане.

Гъвкави

За да може работата да бъде по-приятна, Телескопичната въртяща се дръжка може дасе накланя на всяка страна на стъпки от 45° . Напълно регулируема от 85 до 120 см за регулиране според височината на тялото и работната ситуация.

Може да се използва по много начини

Пълният комплект с Телескопична въртяща се дръжка и Ножове за трева и храсти с работна дължина 8 см може да се използва за множество приложения във Вашата градина. Дали при подрязване на краища на тревни площи с дръжката, или без нея при оформяне на чемшир - много неща са възможни само с един инструмент.

 

Спецификация на батерията
Волтаж на батерията 3,6 V
Капацитет на батерията 1,45 Ah
Време на зареждане Около 6 ч
Вид батерия Литиево-йонна
Оперативно време 45 min
Режещо оборудване
Ширина на косене 8 см
Размери на продукта
Тегло 1,1 кг

Comments

Write your review

Акумулаторна ножица ClassicCut 8890 Gardena

Акумулаторна ножица ClassicCut 8890 Gardena

Write your review