Акумулаторна ножица ComfortCut 30 Gardena

Акумулаторна ножица ComfortCut 30 Gardena

8898

192,00 лв

Add to cart

30 other products in the same category:

More info

Отстъпката от 5% онлайн не важи за този продукт!

Акумулаторните ножици за храсти GARDENA ComfortCut са изключително подходящи за работа без кабел и удобно подрязване на млади живи плетове и храсти. Те са много леки и лесни за употреба, а работната дължина от 30 см позволява комфортна работа. Можете да режете клонки с диаметър до 8 мм. Ножиците за храсти са с високопроизводителни и лесни за поддръжка литиево-йонни акумулаторни батерии за рязане със сила и лекота. Светодиодният индикатор за нивото на зареждане на батерията дава постоянна информация за оставащото време за работа и показва своевременно, кога батерията трябва да бъде заредена. Акумулаторните ножици за храсти лягат добре в ръката със своята ергономична ръкохватка, а допълнителната ръкохватка подпомага насочването им. Голямата мощност осигурява отлични резултати при рязането. За безопасна работа близо до земята, предпазителят срещу удар в края на ножа защитава от откат. Акумулаторните ножици за храсти са в комплект със зарядно устройство и предпазител за ножа за безопасно съхранение. Към тях може да се добави Телескопична дръжка за удобна работа с високи живи плетове или за подрязване на нискорастящи храсти.

Практични, леки и маневрени

Маневрените и изключително леки Акумулаторни ножици за храсти са идеални за оформяне (например на чемшир), за прочистване на филизи и за подрязване на храсти - удобно и без захранващ кабел.

Ергономичност

Благодарение на ергономичната дръжка и меките ръкохватки Акумулаторните ножици за трева и храсти прилягат перфектно в ръката. Допълнителна ръкохватка позволява приятна и безопасна работа.

Безопасна работа

Предпазителят срещу удар в края на острието защитава от откат за безопасна работа близо до земята.

Индикатор за нивото на зареждане

Светодиоден дисплей дава информация за нивото на зареждане и показва, кога батерията се нуждае от презареждане.

Високопроизводителна акумулаторна технология

Мощните литиево-йонни акумулаторни батерии са високопродуктивни, лесни за поддръжка, без "memory effect" и лесно могат да бъдат презареждани по всяко време

.

Спецификация на батерията
Волтаж на батерията 10,8 V
Капацитет на батерията 1,45 Ah
Време на зареждане Около 10 ч
Вид батерия Литиево-йонна
Оперативно време 50 min
Режещо оборудване
Максимална дължина на рязане 300 мм
Максимален диаметър на рязане 8 мм
Размери на продукта
Тегло 1,6 кг

Comments

Write your review

Акумулаторна ножица ComfortCut 30 Gardena

Акумулаторна ножица ComfortCut 30 Gardena

Write your review