Акумулаторна ножица ComfortCut 8897 Gardena

Акумулаторна ножица ComfortCut 8897 Gardena

8897

195,00 лв

Add to cart

30 other products in the same category:

More info

 

Комплектът Акумулаторни ножици за трева и храсти GARDENA ComfortCut е наистина многофункционален помощник за Вашата градина. Комплектовани с два различни ножа те са идеално пригодени за подрязване на краищата на тревните площи, за оформяне, подрязване и кастрене на храсти. Ножовете се сменят без инструменти - лесно, бързо и безопасно. Бързо и без усилия Ножиците за трева могат да бъдат превърнати в ножици за храсти. С модела Comfort GARDENA обръща специално внимание на приятната употреба. В зависимост от приложението, удобната ръкохватка може да бъде накланяна и оптимално регулирана към естественото положение на ръката. Благодарение на високопродуктивната, лесна за поддръжка литиево-йонна батерия можете да работите интензивно и лесно. Светодиодният индикатор за нивото на зареждане на батерията дава постоянна информация за оставащото време за работа и показва навреме, кога батерията трябва да бъде заредена. Качествените ножове са прецизно шлифовани и с незалепващо покритие. Акумулаторните ножици за трева и храсти са в комплект със зарядно устройство и предпазител за ножа за безопасно съхранение. За удобно оформяне на краищата без навеждане може да бъде добавена Телескопична дръжка.

За много приложения

Атрактивната оферта за комплект с два различни ножа Ви дава възможност да използвате Акумулаторните ножици за трева и храсти за множество приложения във Вашата градина. И всичко това с един единствен инструмент.

Удобна

За да може работата да бъде по-приятна, дръжката може да се накланя и регулира към естественото положение на ръката. Колелата осигуряват лесно направляване върху трева.

Бърза смяна на ножовете без инструменти

Благодарение на лесната смяна на ножовете Акумулаторните ножици за трева бързо се превръщат в ножици за храсти - удобно и без инструменти.

Високопроизводителна акумулаторна технология

Мощните литиево-йонни акумулаторни батерии са високопродуктивни, лесни за поддръжка, без "memory effect" и лесно могат да бъдат презареждани по всяко време.

Индикатор за нивото на зареждане

Светодиоден дисплей дава информация за нивото на зареждане и показва, кога батерията се нуждае от презареждане.

 

Спецификация на батерията
Волтаж на батерията 7,2 V
Капацитет на батерията 1,45 Ah
Време на зареждане Около 8 ч
Вид батерия Литиево-йонна
Оперативно време 90 min
Режещо оборудване
Ширина на косене 8 см
Максимална дължина на рязане 180 мм
Размери на продукта
Тегло 1,15 кг

Comments

Write your review

Акумулаторна ножица ComfortCut 8897 Gardena

Акумулаторна ножица ComfortCut 8897 Gardena

Write your review