Акумулаторна ножица ComfortCut 8893 Gardena

Акумулаторна ножица ComfortCut 8893 Gardena

8893

165,00 лв

Add to cart

30 other products in the same category:

More info

Отстъпката от 5% онлайн не важи за този продукт!

С Акумулаторните ножици за трева GARDENA ComfortCut можете удобно да подрязвате краищата на тревната площ без кабел. Комплектовани с нож за трева и храсти с дължина 8 см, ножиците също така са подходящи и за оформяне на чемшир. С модела Comfort GARDENA обръща специално внимание на приятната употреба. В зависимост от приложението, удобната ръкохватка може да бъде накланяна и оптимално регулирана към естественото положение на ръката. Вградените колела гарантират оптимално направляване на ножиците и значително подпомагат подрязването по краищата. Благодарение на високопродуктивната, лесна за поддръжка литиево-йонна батерия можете да работите интензивно и лесно. Светодиодният индикатор за нивото на зареждане на батерията дава постоянна информация за оставащото време за работа и показва навреме, кога батерията трябва да бъде заредена. Качествените ножове са прецизно шлифовани и с незалепващо покритие. Те могат да бъдат сменяни без инструменти; това се прави особено лесно, бързо и безопасно. По този начин Ножиците за трева могат бързо да бъдат превърнати в ножици за храсти. Акумулаторните ножици са в комплект със зарядно устройство и предпазител за ножа за безопасно съхранение. За удобно оформяне на краищата без навеждане може да бъде добавена Телескопична дръжка

Удобна

За да може работата да бъде по-приятна, дръжката може да се накланя и регулира към естественото положение на ръката. Колелата осигуряват лесно направляване върху трева.

Практични, леки и маневрени

С маневрените Акумулаторни ножици за трева е възможно прецизно подрязване на краищата на тревните площи, бързо и лесно. Подходящи са и за оформяне на храсти.

Ергономичност

Благодарение на ергономичната дръжка и меките ръкохватки Акумулаторните ножици за трева и храсти прилягат перфектно в ръката.

Индикатор за нивото на зареждане

Светодиоден дисплей дава информация за нивото на зареждане и показва, кога батерията се нуждае от презареждане

 

Спецификация на батерията
Волтаж на батерията 7,2 V
Капацитет на батерията 1,45 Ah
Време на зареждане Около 8 ч
Вид батерия Литиево-йонна
Оперативно време 90 min
Режещо оборудване
Ширина на косене 8 см
Размери на продукта
Тегло 0,8 кг

.

Comments

Write your review

Акумулаторна ножица ComfortCut 8893 Gardena

Акумулаторна ножица ComfortCut 8893 Gardena

Write your review