Система за управление на напояването Classic 6030

Система за управление на напояването Classic 6030

1284

30 other products in the same category:

More info

Системата за управление на напояването GARDENA Classic 6030 служи за автоматичен контрол на големи напоителни системи, обикновено изскачащи напоителни системи, като например GARDENA Sprinklersystem. Системата за управление на напояването Classic 6030 е идеална, когато количеството на водата е недостатъчно за едновременна работа на цялата система - обикновено състояща се от няколко напоителни системи. Освен това при различни нужди от вода на отделните площи с растения, тя контролира индивидуалните интервали на напояването за всеки канал и така позволява индивидуално и оптимално напояване. Системата за управление на напояването Classic 6030 е предназначена за свързване на до шест напоителни клапана 24 V (арт. № 1278-20). За гъвкаво програмиране на напояването могат да бъдат записвани до три програми на клапан. Дните и циклите на напояване могат да бъдат избирани индивидуално, продължителността на поливането може да бъде задавана между една минута и 3 часа и 59 минути и освен това се регулира централно от 0 до 200%. Ако напояването трябва да стартира незабавно, то може да бъде активирано също и ръчно. Големият и ясен дисплей с напътствия за потребителя прави програмирането лесно и интуитивно. Чрез управляващия канал може да бъде свързана системата за управление на помпа GARDENA (арт. № 1273-20) и така, като алтернативен водоизточник, може да бъде използвана помпа. Системата за управление на напояването GARDENA Classic 6030 може да се използва на закрито, напр. в гаража, както и в защитени от дъжд площи, и работи със захранващо напрежение от 230 V. За да се гарантира винаги надеждната и сигурна работа на системата за управление на напояването, може да се осигури резервно захранване от 9 V алкална батерия (батерията не е включена). При желание, може да бъде свързан също и сензор за дъжд или влажност на почвата GARDENA за да се спести вода при работа.

Автоматично и спестяващо време напояване
Със системата за управление на напояването GARDENA Classic 6030 вашата градина ще бъде напоявана надеждно и удобно - дори когато не сте си вкъщи. Печелите повече свободно време и имате тучна зелена градина и красиви, здрави растения.

Лесно програмиране
Големият и ясен дисплей улеснява програмирането. Потребителят бива напътстван през отделните стъпки, лесно и разбираемо.

Работа, пестяща вода
Със свързването на сензор за дъжд или за влажност на почвата GARDENA автоматичното напояване се прекъсва в зависимост от влажността на почвата и естествените дъждове.

Използване на други водоизточници
Чрез управляващия канал може да бъде свързана системата за управление на помпа GARDENA (арт. № 1273-20) и може да бъде управлявана помпа с мощност до 2000 W, за използването на алтернативни водоизточници, напр. резервоари за дъждовна вода. Това пести ценна вода.

Характериристики

Водни цикли на ден 3
Продължителност на напояването 0ч 1min - 3ч 59min
Честота на напояване every 24 hours, every 2nd day, every 3rd day, every odd day or every even day
Връзка за сензор
Подаване на енергия 230 V power supply

Comments

Write your review

Система за управление на напояването Classic 6030

Система за управление на напояването Classic 6030

Write your review