Система за управление на напояването 4040 modular Gardena

Система за управление на напояването 4040 modular Gardena

1276

30 other products in the same category:

More info

alt

Системата за управление на напояването GARDENA Comfort 4040 modular служи за автоматично управление на големи напоителни системи, обикновено изскачащи напоителни системи, като например GARDENA Sprinklersystem. Системата за управление на напояването Comfort 4040 modular е идеална, когато количеството на водата е недостатъчно за едновременна работа на цялата система - обикновено състояща се от няколко напоителни системи. Освен това при различни нужди от вода на отделните площи с растения, 4040 modular управлява индивидуалните интервали на напояването за всеки канал и така позволява индивидуално и оптимално напояване. Системата за управление на напояването Comfort 4040 modular е предназначена за свързване на четири напоителни клапана 24 V (арт. № 1278-20) и може да бъде удължена с разширителния модул Comfort 2040 (арт. № 1277-20) до 12 клапана. За изключително гъвкаво програмиране на напояването могат да бъдат записвани до четири програми на клапан. Дните и циклите на напояване могат да бъдат избирани свободно, продължителността на поливането може да бъде задавана между една минута и 4 часа и 59 минути и освен това се регулира централно от 0 до 200%. Ако напояването трябва да стартира незабавно, то може да бъде активирано също и ръчно. Самото програмиране е с напътстване на потребителя и затова е изключително лесно. Чрез управляващия канал може да бъде свързана системата за управление на помпа GARDENA (арт. № 1273-20) и така, като алтернативен водоизточник, може да бъде използвана помпа. Практично: Системата за управление на напояването GARDENA Comfort 4040 modular може да се използва както на закрито, така и на открито и работи със захранващо напрежение от 230 V. За да се гарантира винаги надеждната и сигурна работа на системата за управление на напояването, може да се осигури резервно захранване от 9 V алкална батерия (батерията не е включена). При желание, може да бъде свързан също и сензор за дъжд или влажност на почвата GARDENA за да се спести вода при работа.

Автоматично и спестяващо време напояване
Със системата за управление на напояването GARDENA Comfort 4040 modular вашата градина ще бъде напоявана надеждно и удобно - дори когато не сте си вкъщи. Печелите повече свободно време и имате тучна зелена градина и красиви, здрави растения.

Използване на закрито и открито
Практично: Системата за управление на напояването GARDENA Comfort 4040 modular може да се монтира както на закрито, така и на открито, напр. на стената на къщата.

Лесно програмиране
С ясния дисплей потребителят се напътства лесно и подробно през отделните стъпки на програмирането.

Характеристики

Водни цикли на ден 4
Продължителност на напояването 0ч 1min - 4ч 59min
Честота на напояване every 2nd or 3rd day or daily watering
Връзка за сензор
Подаване на енергия 230 V power supply

Comments

Write your review

Система за управление на напояването 4040 modular Gardena

Система за управление на напояването 4040 modular Gardena

Write your review